Inviting Holiday Apartment by the Sea by GRUŠT Arhitektura

Jun 20th
The bedroom was closed off, creating a much more private space. A skylight was added to make up for the loss of natural light.

Welcome to our gallery that includes an unimaginable residence renovation by GRUŠT Arhitektura!

The Slovenian architectural studio remodeled a dank, dated, and darkish seashore home into a spot you’d really need to spend a weekend at!

7 Picture Gallery: Inviting Holiday Apartment by the Sea by GRUŠT Arhitektura

The residence is situated on the Croatian coast, solely an hour away from the Slovene capitol of Ljubljana.

The aim for the residence’s design was to create an inviting, enjoyable retreat to return to after an extended day at the seashore. This required some severe architectural adjustments, together with altering a lot of the structure of the floor flooring.

The lobby leads right into a small household room for night rest. A brief hallway comprises loads of space for storing and ends in the kitchen and eating room space.

A small rest room can also be tucked away on the primary flooring.

In areas with a lot of pure mild, the structure change allowed the sunshine to brighten greater than only one room at a time.

The ethereal feeling created from opening up so many partitions actually makes the residence really feel a lot bigger and extra welcoming.

A typical theme all through the residence is the use of a brilliant, heat blue, travertine tile, and ruddy layered stone facades on the partitions.

READ  Contemporary Hinterland House By Shaun Lockyer Architects

The travertine tile calls to thoughts the sandy shores, whereas the blue recollects the water and sky.

On the second flooring are two small bedrooms in white. Gathering inspiration from nature, this cramped and unappealing residence has been remodeled into an ethereal, brilliant retreat!

We hope you get pleasure from this unimaginable transformation!

Upon coming into the dwelling earlier than renovations, guests have been topic to a dated, claustrophobic lobby that seemed via the entirety of the dwelling. Pink cork flooring attracts the eye.

Eradicating certainly one of the partitions permits the lobby to open up right into a breathable space. The home equipment have been eliminated in favor of a mirrored closet and a bench space. Giant format tiles in a impartial coloration brighten up the area.

A small nook space has been fitted with a second bench and a layered stone facade. The earthy tones towards the white partitions add a welcoming heat to the space.

As we transfer previous the mirrored closet we will see the wood bench space that’s the excellent place to hold a hat or set a handbag after coming in the door. House beneath the stairs has been changed into intelligent storage.

READ  Modern Natural Madison Park House by First Lamp

The entry corridor ends in the kitchen space, which has been totally renovated with smooth, minimalistic cupboards. The blue wall, backsplash, and an adjoining layered stone facade convey heat into the easy design.

Heavy black railings have been changed by a white railing and light-weight wooden treads. The result’s a light-weight, brilliant, and spacious stairway.

Earlier than, the kitchen was so small {that a} sink and range have been crammed into a bit in the hallway subsequent to a lounge.

The expanded kitchen has room for all the home equipment and the area the place the range was has been remodeled right into a closet.

The lounge space was dated by darkish partitions and wood paneling along with the purple cork flooring. A blanket lined couch seemed dingy.

The layered stone on the wall and the blue on one other enable the rooms to circulation collectively. A shelf above the couch permits for a lamp with out taking over invaluable flooring area. Dice ottomans function espresso tables and as additional seating.

One other take a look at the former lounge permits us to see simply how mild and brilliant the adjustments have made it. Down the corridor, we will additionally see the primary rest room.

READ  37 Magnificent Backyard Stone Step Ideas

Blue tile was changed with white and travertine tile, cabinets have been added with slim profiles. A vessel sink and smooth faucet modernize the room.

The previous eating room was blocked off by a wall and black shuttered French doorways, holding the mild from the home windows from coming into every other space of the dwelling. The bench seating was tight as effectively.

Eradicating the wall between the eating room and kitchen space lends each areas extra space. The bench seating has been changed with an extended, spacious eating desk with each chairs and bench seating towards the window.

Upstairs, the bedrooms have been tight. Darkish beams have been lovely architectural items, however the tall wood limitations detracted from them.

The bed room was closed off, creating a way more non-public area. A skylight was added to make up for the lack of pure mild.

Elegantly Fashionable Vivulskio Road Apartment by InArch, Immaculate Slim Home by FORMstudio, Sunny Casa Largo dos Martires Dwelling by Studio Arte, Starkly Minimalist Vilnius Home by Studio GYZA

This post topic: Decor & Design

Other Interesting Things About Decor & Design Photos